Workshop GeneratielerenIntuïtief InnoverenGeneratiespiegelSterk in je werkMaatwerkGeneratiecoachingDe kracht van X
Diensten - De kracht van X

De kracht van X: Wat is het en wat is het doel?

De kracht van X is een leertraject voor leden van de Generatie X,  waarin zij een blijvende nieuwe impuls geven aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. De kracht van X bevordert duurzame inzetbaarheid en arbeidsvreugde bij medewerkers en leidinggevenden tussen 45 en 60 jaar.

 

Aanleiding  

Generatie X is op dit moment de grootste groep die actief is op de arbeidsmarkt. Leden van Generatie X zijn tussen 45 en 60 jaar oud, geboren tussen 1955 en 1970. Zij beschikken over zeer veel werkervaring en hebben vaak bijgedragen aan het vormen van de huidige bedrijfscultuur en het succes van de organisatie in het verleden. Over het algemeen zijn zij toegewijde en zorgvuldige werkers die graag consensus bereiken voor een beslissing of verandering operationeel wordt.

 

Leden van Generatie X worden geconfronteerd met de gevolgen van ouder worden en veranderingen van context: de energie neemt af, de motivatie om mee te gaan in (grote) veranderingen in de organisatie of markt neemt soms af, velen van hen hebben geleefd in de veronderstelling dat zij  tussen 60 en 65 jaar konden stoppen met werken. En soms is een gemakkelijke samenwerking met jongere collega’s niet vanzelfsprekend.

 

Bij leden van deze groep van medewerkers en leidinggevenden tussen de 45 en 60 leeft kortom de behoefte aan bezinning op hun talenten en waarden en de manier waarop zij hun loopbaan verder willen vormgeven. Bij veel organisaties leeft de vraag: “Hoe kunnen wij ervoor zorgen dat onze oudere medewerkers en leidinggevenden duurzaam inzetbaar blijven?”

 

Startdata najaar 2017

In dit najaar start er op 10 november nog een nieuwe groep. Wil je hieraan meedoen mail ons dan met je gegevens en aansluitend krijg je dan een uitnodiging voor een intakegesprek.

 

Data Dag 1 10 november
Dag 2 15 december
Dag 3 & 4 24 t/m 26 januari
Dag 5 2 maart
Dag 6 6 april

 

Inschrijven kan via DEZE LINK.

 Henri Soepenberg
VVT Zorgverleners  Directeur
"VVT Zorgverleners heeft kenis gemaakt met generatieleren. Het..."
lees testimonials
+31 0654974379
Wirelab Creative