WerkwijzeAan de slagWinst!Kennismakingsworkshop
Geen YP in dienst - Werkwijze

Uw organisatie heeft geen Young Professionals in dienst.

 

Om te zorgen dat u uw concurrenten voorblijft, niet stagneert, kansen blijft implementeren en jong van geest blijft heeft u YP nodig. YP zijn van onschatbare waarde als het gaat om vernieuwing & verandering.

 

Koffie & Bubbels laat YP invliegen in organisaties waar ze niet aanwezig zijn en begint daar samen met de organisatie een denktank om tot innovaties te komen. Wij maken in deze trajecten altijd gebruik van high potentials, met een frisse blik op het vraagstuk of de opdracht. De aanpak van het proces worden pragmatisch gekleurd, op basis van de jonge deelnemers.

 

De groep jonge deelnemers regisseert het proces van A tot Z, inclusief het tussentijds verzamelen van feedback, en werkt toe naar het ‘goede gevoel’ over het eindproduct bij alle betrokkenen.


Opmerking over de aanpak:

 

Er wordt optimaal gebruik gemaakt van de frisse blik en het analytische vermogen van een nieuwe generatie (managers). Er vindt gerichte overdracht van kennis en inzicht plaats door ervaren collega’s. De stappen kunnen worden gevarieerd met bijvoorbeeld benchmarking, analyse interne en externe rapporten, feedback interne en externe stakeholders enzovoorts.

Milena van Maasakker
Yours personeelsdienten
"Als ervaren werving en selectieadviseur kom ik met grote..."
lees testimonials
+31 0654974379
Wirelab Creative