Wat doen we
Generatieleren - Wat doen we

Koffie & Bubbels is een hecht netwerk van vijftien professionals met een passie voor leren en ontwikkeling. Vanuit onze verschillende werkplekken in Nederland werken we aan individuele, organisatorische en maatschappelijke vraagstukken waarbij we de verschillen in generaties als inspiratiebron nemen.

 

We streven naar oplossingen die bijdragen aan individuele groei, duurzame organisatieontwikkeling, kennisproductiviteit, vernieuwing en verandering.

 

Koffie & Bubbels richt zich op Generatiewerk in organisaties met als ambitie "Energie(k) Ontwikkelen van Generaties". Koffie & Bubbels maakt verbinding tussen generaties t.b.v. de organisatiedoelstellingen. Met ons team ervaren en enthousiaste collega's werken we o.a. voor organisaties als Volker Wessels, Brandweer, Politie Nederland, Saxion, Movares, PGGM, Asito, Thales, UWV, TNT en diverse (lokale) overheden en verschillende instellingen in de zorgsector.

 

Koffie & Bubbels onderscheidt zich in de markt door het leveren van maatwerk. Voor ons staat de klant centraal en wij adviseren onze klanten op een manier waarbij hun wensen en behoeftes vertaald worden naar maatwerk concepten die voorop lopen in de markt.

 

Alle generaties willen vernieuwen in hun eigen (werk) levensfase. Dit kan duurzame innovaties opleveren in organiseren, samenwerken en in het werk zelf. Koffie & Bubbels richt zich op dit proces, activeert organisaties en ondersteunt ze om boven zichzelf uit te stijgen.

 

Onze boodschap

Erkennen van verschillende generaties

Iedere generatie

  • Heeft zijn eigen - voor de organisatie - waardevolle kwaliteiten en eigenschappen.
  • Heeft zijn eigen (werk)waarden die zij (willen) realiseren in hun werk
  • Vervult op een eigen specifieke manier haar rol in de organisatie

 

Verbinden van verschillende generaties

  • Generatiespecifieke kwaliteiten en eigenschappen zijn complementair en vormen in onderlinge samenhang de innovatiemotor voor de organisatie.

 

Mobiliseren van verschillende generaties

  • Organisaties kunnen succesvoller worden door gebruik te maken van de  generatiespecifieke kwaliteiten en eigenschappen.

 

Milena van Maasakker
Yours personeelsdienten
"Als ervaren werving en selectieadviseur kom ik met grote..."
lees testimonials
+31 0654974379
Wirelab Creative