Wie zijn weWat doen weTeamOntstaanNetwerkpartnersVacatures
Ontstaan

Koffie & Bubbels is opgericht door Emiel Nijenhuis

 

Emiel is in 1983 geboren en behoort tot de pragmatische generatie. Na zijn studie is hij gaan werken bij TSM Business School als innovatieversneller. Dit doet hij tot eind 2009 parttime, daarna gaat hij fulltime voor zijn eigen bedrijf aan de slag. Gedurende zijn loopbaan kwam hij tot de conclusie dat hij en zijn generatiegenoten in organisaties verdrinken door de cultuur, ze verliezen hun kleur en lopen tegen een zogenaamde cultuurmuur op.

 

Alle wilde ideeën waar jongeren mee komen worden aangehoord maar niet uitgevoerd, een gemiste kans. Tijdens zijn studie kennismanagement kwam hij in aanraking met onderwerpen als kennisproductiviteit. Al snel werd hem duidelijk dat ‘ouderen’ alle kennis meenemen naar hun pensioen. Deze gegevens zijn een eerste aanzet geweest om met generatieleren aan de slag te gaan.

 

Na meerdere gesprekken te hebben gevoerd met onder andere Aart Bontekoning, Joseph Kessels en Carla Wijers, drie landelijk specialisten op dit gebied, heeft Emiel de keuze gemaakt om Koffie & Bubbels op te richten.

 

Roelf Jager
Kenniscentrum Handel  Directeur Educatieve Dienstverlening en Ondernemerschap
"Echte ondernemers hebben lef en staan open voor een gesprek..."
lees testimonials
+31 0654974379
Wirelab Creative