Wie zijn weWat doen weTeamOntstaanNetwerkpartnersVacatures
Team
Nicole Bekhuis

Learning & development
wie is?
achtergrond
wat ik verder nog kwijt wil
Wie is?

Nicole, is een spontane, enthousiaste vrouw. Haar kracht ligt in de intuïtieve en natuurlijke wijze waar op ze verbinding maakt met mensen.  Soms een dartelend meisje, dan een gelijkwaardig partner en soms een oude wijze dame.  Altijd een levensgenieter met bevlogenheid en diepgang. Op reis. Letterlijk de wereld over of figuurlijk op reis in de belevingswereld van mensen die ze waar dan ook ontmoet.

 

Regisseren van verandering. Naar beter, mooier, simpeler, gelukkiger, evenwichtiger of succesvoller. Of een combinatie. In je persoonlijke leven, in je zakelijke leven en in de raakvlakken daartussen. Strategisch en voor de komende week. Naar een stip op de horizon en in je dagelijks leven. Van bouwplaats tot boardroom. Omdat je wilt of omdat je moet. De rode draad is voortdurend persoonlijk leiderschap.  Bouwen, creëren, verbeteren en verbinden dat zijn woorden die Nicole typeren. Met ‘ja maar’ of ‘had ik maar’ kan ze niet zoveel. Nicole gelooft soms best in een goede spreekwoordelijke schop onder de kont. Misschien zijn het haar Twentse roots: geen ‘proatjes’ en ‘ploatjes’, maar aanpakken en doorpakken.

 

Ze gelooft in ‘dat het niet gaat om het gelijk maar om het verschil’. Diversiteit van mensen in persoonlijkheid als o.a. vaardigheden vullen elkaar aan en kunnen een goede dynamiek in een team/ organisatie bewerkstelligen. Dit geldt ook wanneer er gebruik gemaakt wordt van verschillende kwaliteiten die typerend zijn voor een bepaalde generatie.

Henri Soepenberg
VVT Zorgverleners  Directeur
"VVT Zorgverleners heeft kenis gemaakt met generatieleren. Het..."
lees testimonials
+31 0654974379
Wirelab Creative