Wie zijn weWat doen weTeamOntstaanNetwerkpartnersVacatures
Testimonials
Roelf Jager

Kenniscentrum Handel  Directeur Educatieve Dienstverlening en Ondernemerschap
"Echte ondernemers hebben lef en staan open voor een gesprek met de klant.

Dit lijkt erg eenvoudig en dus gemakkelijker gezegd dan gedaan. Succesvolle ondernemers bewijzen zichzelf en dus de klant een geweldige dienst door te willen luisteren naar de behoefte van de klant.

De mensen van Koffie & Bubbels geven mij een gevoel, invulling te geven aan persoonlijke interesse, verbonden met een uitdagend concept."

 

Website: www.ce-ondernemerschap.nl

Henri Soepenberg

VVT Zorgverleners  Directeur
"VVT Zorgverleners heeft kenis gemaakt met generatieleren. Het principe en de winst die te halen valt door kennisoverdracht tussen generaties binnen 1 bedrijf zijn ongetwijfeld aanzienlijk. Emiel (samen met zijn collega) heeft met veel enthousiaisme verteld over de visie en de resultaten die te verwachten zijn."

 

Website: www.vvt-zorg.nl

Milena van Maasakker

Yours personeelsdienten
"Als ervaren werving en selectieadviseur kom ik met grote regelmaat bij verschillende organisaties en spreek ik diverse kandidaten. Naar mijn mening wordt bij goed personeelsbeleid optimaal gebruik gemaakt van de capaciteiten en kwaliteiten van medewerkers, zowel jong als oud. Dit gebeurt niet altijd en daardoor is Koffie & Bubbels een goed initiatief die de synergie tussen jong en oud zal versterken. De ervaring die ik met Koffie & Bubbels heb zijn uiterst positief te noemen."

 

Website: www.yourspersoneelsdiensten.nl

Milena van Maasakker
Yours personeelsdienten
"Als ervaren werving en selectieadviseur kom ik met grote..."
lees testimonials
+31 0654974379
Wirelab Creative