Wie zijn weWat doen weTeamOntstaanNetwerkpartnersVacatures
Wat doen we

Koffie & Bubbels richt zich op Generatiewerk in organisaties met als ambitie "Energie(k) Ontwikkelen van Generaties". Koffie & Bubbels maakt verbinding tussen generaties t.b.v. de persoonlijke- en organisatiedoelstellingen. Met ons team ervaren en enthousiaste collega's werken we o.a. voor organisaties als Volker Wessels, Brandweer, Politie Nederland, Saxion, Movares, PGGM, Asito, Thales, UWV, TNT en diverse (lokale) overheden en verschillende instellingen in de zorgsector.

 

Koffie & Bubbels onderscheidt zich in de markt door het leveren van maatwerk. Voor ons staat de klant centraal en wij adviseren onze klanten op een manier waarbij hun wensen en behoeftes vertaald worden naar maatwerk concepten die voorop lopen in de markt.

 

Alle generaties willen vernieuwen in hun eigen (werk) levensfase. Dit kan duurzame innovaties opleveren in organiseren, samenwerken en in het werk zelf. Koffie & Bubbels richt zich op dit proces, activeert organisaties en ondersteunt ze om boven zichzelf uit te stijgen.
 

 

Roelf Jager
Kenniscentrum Handel  Directeur Educatieve Dienstverlening en Ondernemerschap
"Echte ondernemers hebben lef en staan open voor een gesprek..."
lees testimonials
+31 0654974379
Wirelab Creative