profitOutdooroverig
Klanten - Non-Profit
greep assortiment
Volgende
Domijn

Bij Domijn hebben we in het verleden een workshop Generatieleren mogen verzorgen. Daarnaast heeft Domijn meerdere Young Professionals aangedragen voor ons Talent Ontwikkel Programma en doet Domijn mee als partner in ontwikkeling m.b.t. De kracht van X.
Provincie Drenthe

Provincie Drenthe heeft ervoor gekozen om zowel ons leer- en ontwikkeltraject Sterk in je Werk als De Kracht van X aan te bieden aan alle medewerkers.
Provincie Gelderland

In het kader van motie 41, intensivering Gelderse arbeidsmarkt, hebben wij voor de provincie een Talent Ontwikkel Programma uitgevoerd voor bijna 50 Young Professionals die werkzaam zijn bij organisaties in de Achterhoek.
MST

Voor het MST heeft Gert Dollen tijdens een afstudeerstage bij Koffie & Bubbels onderzoek gedaan naar wervingsmethoden voor Young Professionals.
Provincie Friesland

Bij de provincie Friesland hebben wij het leer- en ontwikkeltraject De Kracht van X gedraaid.
Provincie Overijssel

Voor de provincie Overijssel hebben we een interventie ontwikkeld en uitgevoerd die erop gericht was, met gebruikmaking van denk- en daadkracht van de deelnemers, aanknopingspunten te ontwikkelen die de outputsturing en de concretisering daarvan in afdelings- en persoonlijke werkplannen optimaliseert.
Volgende
Roelf Jager
Kenniscentrum Handel  Directeur Educatieve Dienstverlening en Ondernemerschap
"Echte ondernemers hebben lef en staan open voor een gesprek..."
lees testimonials
+31 0654974379
Wirelab Creative