profitOutdooroverig
Klanten - Non-Profit
greep assortiment
Vorige Volgende
TOF onderwijs

Voor TOF onderwijs hebben wij in maart 2015 elke woensdag een studiedag mogen verzorgen voor alle leerkrachten. In totaal zijn meer dan 180 leerkrachten door Koffie & Bubbels getraind.
Achterhoek VO

Tijdens een studiedag voor voor alle leidinggevenden van Achterhoek VO hebben wij een bijdrage mogen leveren in de vorm van een workshop "Effectief Samenwerken met Generaties".
Atlant Zorggroep

Voor Atlant Zorggroep hebben we voor verschillende afdelingen een bewustwordingsbijeenkomst gefaciliteerd in het kader van het Generatieperspectief.
Baalderborg Groep

Het vraagstuk dat Baalderborg Groep met Generatieleren heeft aangepakt betreft de consequenties van de veranderingen binnen de AWBZ:
+ de transitie van de extramurale begeleiding (ambulant en dagbesteding) en persoonlijke verzorging naar de Wmo per 1 januari 2015
+ de extramuralisering van de lichte zorgzwaartepakketten per 1 januari 2013
De vraag was wat de Baalderborg Groep kan doen om de zorg aan cliƫnten kwalitatief en kwantitatief te waarborgen in het kader van de Wmo(financiering). Daarbij ging het niet om oplossingen in het systeem, in een steeds verder gedetailleerde set van eisen en regels. Integendeel, Baalderborg Groep was op zoek naar vormen van zorg die haar cliƫnten ervaren als betekenisvol voor de kwaliteit van leven.
Brandweer

Voor de brandweer hebben wij voor verschillende regio's in Nederland workshops, presentaties en lezingen gehouden m.b.t. het Generatieperspectief.
De Posten

Voor het lokale verzorgingstehuis de Posten uit Enschede hebben wij een leer- en verandertraject uitgevoerd voor alle generaties in het kader van flexibiliteit, verantwoordelijkheid en werkenergie.
Vorige Volgende
Milena van Maasakker
Yours personeelsdienten
"Als ervaren werving en selectieadviseur kom ik met grote..."
lees testimonials
+31 0654974379
Wirelab Creative