profitOutdooroverig
Klanten - Non-Profit
greep assortiment
Vorige Volgende
Gemeente Zwartewaterland

De gemeente Zwartewaterland heeft één of meerdere deelnemers aangedragen voor het Talent Ontwikkel Programma voor Young Professionals. Daarnaast hebben wij een workshop Generatieleren verzorgd voor medewerkers van de gemeente.
GGNET

GGNET heeft één of meerdere deelnemers aangedragen voor het Talent Ontwikkel Programma voor Young Professionals. Daarnaast hebben wij een interactieve presentatie gegeven voor het MT over de toegevoegde waarde van het denken in generaties voor de organisatie.
Graafschap College

Het Graafschap College heeft één of meerdere deelnemers aangedragen voor het Talent Ontwikkel Programma voor Young Professionals.
Kadaster

Het Kadaster heeft één of meerdere deelnemers aangedragen voor het Talent Ontwikkel Programma voor Young Professionals.
Naviva Kraamzorg

Voor Naviva hebben we met verschillende generaties gewerkt aan de volgende vragen: Hoe krijgen we greep op het ziekteverzuim? Hoe kunnen we werken aan de verbetering van ons imago? Hoe worden/blijven we een aantrekkelijke organisatie om te werken voor jong en oud? Hoe leren we effectief communiceren?
OBT

Voor het Onderwijs Bureau Twente hebben we voor de afdeling finance een bewustwordingsbijeenkomst gefaciliteerd in het kader van het Generatieperspectief.
Vorige Volgende
Henri Soepenberg
VVT Zorgverleners  Directeur
"VVT Zorgverleners heeft kenis gemaakt met generatieleren. Het..."
lees testimonials
+31 0654974379
Wirelab Creative