Nieuws
Gratis LDA Workshop 18 maart
18 February 2011
Gratis LDA Workshop 18 maart

Dertiger, ook weleens het gevoel dat de vijftigers aan wie je leiding geeft van een andere planeet komen? Dat jij niet begrijpt wat hen drijft? En, vijftiger, vind jij soms dat die dertigers zich gedragen alsof zij de wijsheid in pacht hebben en jouw ervaring onvoldoende weten te waarderen?


In de komende jaren zullen er steeds meer organisaties zijn waar vier generaties gezamenlijk aan het werk zijn. Vier generaties die elk op hun eigen waardevolle manier een bijdrage kunnen leveren aan de organisatie en haar doelstellingen.

 

Wat?
In deze gratis workshop gaan we aan de slag met jouw beelden van de verschillende generaties. We verkennen hoe die beelden jouw gedrag en houding in de werkrelaties onbewust beïnvloeden. En we gaan aan de slag met het beeld dat andere generaties van jouw generatie hebben. Ook gaan we na vanuit welke waarden jij werkt en vanuit welke waarden andere generaties werken. En we vragen ons af hoe jij die waarden (nog) kunt realiseren in je werk, ook, of wellicht juist als je met andere generaties samenwerkt. Onze stelling is dat alle generaties energiek blijven als zij in onderlinge samenhang hun eigen waarden in hun werk kunnen realiseren.

 

Wie?
Nik Laansma en Edna Walhain, docenten LDA, begeleiden deze dag. Edna, van Koffie &Bubbels- Generatieleren, is een door de wol geverfde coach/trainer/begeleider van (organisatie)ontwikkelprocessen. Uitdagend, inspirerend, confronterend als het moet, maar altijd inlevend, respectvol, en met kennis van zaken.


Nik is een leraar, ruimdenker. Daarin gegroeid in een levensloop vol zelfgekozen ervaringen als student, vader, zoon, ondernemer, manager, partner, vriend, visionair, schrijver. Op een dag besloot hij om gesprekspartner te zijn. In die rol is hij nu alle generaties.

 

Wanneer en waar?
‘De kracht van generatieverschillen’ vindt plaats op 18 maart van 14.00-17.30. De workshop vindt plaats aan de Eusebius Buitensingel 7, te Arnhem. Meld je nu aan, via info@lifedesignacademy.com of 06-27535592. Omdat persoonlijke aandacht voorop staat, maken we de groepen niet te groot. Meld je dus nu aan, zodat je bij deze inspirerende workshop aanwezig kunt zijn! We zien ernaar uit om je te ontmoeten!
Edna Walhain en Nik Laansma

Roelf Jager
Kenniscentrum Handel  Directeur Educatieve Dienstverlening en Ondernemerschap
"Echte ondernemers hebben lef en staan open voor een gesprek..."
lees testimonials
+31 0654974379
Wirelab Creative