Nieuws
Koffie & Bubbels breidt haar netwerk uit
22 May 2012
Koffie & Bubbels breidt haar netwerk uit

Sinds enige tijd is het netwerk van Koffie & Bubbels versterkt door 3 professionals. Graag stellen zij zich aan u voor......

 

Theo Cieremans

Afkomstig uit generaties van ondernemers en dienstverleners ben ik bewust actief met het verbinden van mensen aan wat zij werkelijk van belang vinden.  Dat kun je markt- en klantgericht denken noemen. Liever noem ik het markt- en klantontvankelijk. Slechts door goed open te staan voor de belangen en wensen van je potentiële opdrachtgever kun je die vertalen in innovatieve oplossingen die het verschil maken tussen gewone en bijzondere resultaten.

 

Het gehele proces van ontdekken van wat dat is,  het maken van keuzes als gevolg van dat bewustzijn en het daarnaar dagelijks handelen heb ik zelf meerdere malen doorlopen, zowel in privé als in mijn werk.

Het wederzijds delen van kennis, ervaring en inzichten tussen mensen uit alle generaties boeit mij in het bijzonder omdat het tot werkelijk duurzame oplossingen leidt. Vandaar mijn bijzondere belangstelling voor het initiatief van Koffie & Bubbels.

 

Mijn betrokkenheid zie ik in het helpen omzetten van de energie uit passie en inspiratie naar optimaal en bewust resultaatgericht functioneren. Boeiend is de ontwikkeling van mensen naar een plek als leider of ondernemer in een zelf gekozen activiteit of kennisgebied.

Mijn ervaring is breed. Centraal stond altijd het innoverend actief zijn. Ik was werkzaam in algemene, commerciële en technische directiefuncties in industriële, dienstverlenende en wetenschappelijke organisaties, nationaal en internationaal opererend. Dat vormt de basis onder mijn inmiddels groeiende activiteiten in persoonlijke coaching, in consultancy, in advies- en toezichtorganen en in netwerkorganisaties. Daarbij werk ik vooral met en voor professionals.

 

Sectoren waar ik ervaring heb zijn onder meer land- en tuinbouw, visserij, voedselproductie, zaaizaden, productonderzoek en kwaliteitsborging.

 

Kernwoorden die bij mij passen zijn: creatief, innovatief, mensgericht, samen werken aan resultaten, sturen op visie, breed marktgeoriënteerd, diversiteit.

 

Wat ik wil? Inspirerende mensen blijven ontmoeten, blijven ontdekken en delen hoe mooi het leven is als je bewust met mens en maatschappij bezig bent en zo bijdragen aan de wereld van de generaties na ons.

 

Nienke van der Haak

Geboren als ‘Pragmaat’, opgevoed door echte ‘Protesters’, getrouwd met een ‘X-er’, screenager stiefkids en kinderen van 3 en 0 jaar, wiens generatie nog geen naam heeft. Dat ben ik.

Mensen omschrijven mij als : constructief kritisch, eigenwijs, enthousiast en ook serieus, met beide voeten in de klei, meedenker en eigen initiatief. Ik werk graag met mensen samen die ergens voor staan en ergens in geloven, in elk geval in zichzelf. Ik vind het prachtig om mensen (weer) in hun kracht te zetten: individuen of zoals bijvoorbeeld bij K&B grote ggroepen.

Koffie & Bubbels is voor mij het podium voor Generatieleren. Het is voor mij een manier van kijken naar groepen mensen. Het werkt het krachtigst als je werk met grote groepen, waarbij de verschillende generaties zijn vertegenwoordigd.

Geboren in Zwolle (1979) en als 17-jarige van VWO naar UT in Enschede. Heerlijk op eigen benen, wat voelde ik me groot! Na 5 jaar Bestuurskunde, was ik klaar voor de overheid. Toch heb ik na 2 jaar graag de stap gemaakt naar het bedrijfsleven en naar een inhoud met een mensgerichte kant: training en coaching.  

Bij P&A Coaching(2005) heb ik het vak van trainer en coach geleerd. Mensen in hun (eigen) kracht zetten is mijn drijfveer.  Na 6 jaar begon het toch te kriebelen en ben ik in 2011 gestart met mijn eigen bedrijf: Vers! Binnen Vers! ben ik aan de slag met training, coaching en voice-over werk.

 

Wiro Kuipers

"Mensen zitten niet in de organisatie. De organisatie zit in de mensen."

 

Dat is één van de overtuigingen die ik - Wiro Kuipers - heb. Voor Koffie & Bubbels, en met mijn eigen bedrijf Ons Idee, help ik samenwerkende mensen te ontdekken wat hen samenbindt en waarin zij zich van elkaar onderscheiden. Mét (en niet voor) hen vraagstukken oplossen waar zij als collectief mee zitten: dat vind ik mooi werk. En het levert ook wat op: binding, richting, helderheid en energie.

 

"Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg."

 

Deze quote drijft me ook. Ik ben telkens op zoek naar vernieuwing; probeer mensen aan te wakkeren op een andere manier naar vraagstukken te kijken en zet ze zo in beweging. Dat is ook wat ik mooi vind aan generatieleren: verschillende generaties vatbaar maken voor de ideeën en ervaringen van andere. Even met andermans ogen kijken, om te zien hoe het ook anders kan. Zo ontstaan innovaties.

 

"Kijken is iets anders dan zien."

 

Dit derde citaat zegt meer over mezelf. Niet alleen kijken naar wat er onder de oppervlakte beweegt, hoe dingen samenhangen en wat er in de wereld gebeurt maar dat in-, door- en overzien en zien welke mogelijkheden dat voor je biedt als organisatie. Daar ben ik goed in. Mijn achtergrond als bestuurs- en bedrijfskundige en identiteitsmarketeer helpt me daarbij. Plus: een jonge dochter. Zij helpt me verwonderen.

 

"..."

 

Op deze puntjes staat het antwoord op jouw vraag aan mij. Wat wil je van me weten? Waarmee kan ik je van dienst zijn? Laat het me vooral weten.... 

 

Henri Soepenberg
VVT Zorgverleners  Directeur
"VVT Zorgverleners heeft kenis gemaakt met generatieleren. Het..."
lees testimonials
+31 0654974379
Wirelab Creative